Meny Lukk

Ny all time high for kryptovaluta?

Det er ingen tvil om at 2019 har vært et godt år for de som har tradet kryptovaluta. Med store nyheter fra Facebook ser det ut til at dette kan komme til å fortsette i tiden fremover.

All time high?

2018 var et svært tungt år for kryptovaluta. Men, i 2019 har ting snudd. Siden desember 2018 har kursen på bitcoin steget med 250 %. Når er bitcoin kurs utvikling rundt 12 – 13000 USD, noe som betyr at rundt halvparten av kursfallet fra all time high er tatt tilbake. Kursene har steget jevnt og trutt, men, spesielt den siste tiden har kursutviklingen skutt i taket. Noe av årsaken til dette er Libra. Nyheten om at Facebook skal lansere sin egen kryptovaluta har ført til økt fokus på andre typer krypto.

Libra kryptovaluta

Etter planen skal Facebook lansere sin egen krypto i 2020. Planen er at det skal være en soft launch i utvalgte land. Allerede har det kommer ut hvem som er med på utviklingen. Vi har blant annet Spotify med. Men, det som er langt mer interessant er at kjempene VISA og MasterCard også er med. Disse har lang erfaring med transaksjoner, og har makt til å innføre Libra som et gyldig betalingsmiddel.

Ny all time high for kryptovaluta?

Med kommende nyhetsoppdateringer om Libra kryptovaluta kan vi se bitcoin kursen og kursene for andre typer krypto stige mot tidligere all time high. Den siste tiden har kursen på bitcoin doblet seg, samtidig som det har kommer nyheter om Libra. At dette kan komme til å fortsette er det store sjanser for. Konsekvensen av dette kan være at vi igjen får se bitcoin i all time high i løpet av 2019 eller 2020. Det som er garantert er at det kommer til å være spennende tider for de som trader kryptovaluta på nett.