Meny Lukk

Fædrelandsvennen sine arbeidmetoder

Etter å ha lest igjennom Fædrelandsvennen sin behandlingsmetode av Einar Øgreid Brandsdal og Sørlandsnyhetene, er i hvert fall mitt beger fyllt til randen.
På høy tid Fædrelandsvennen får en konkurrent som kan dykke dem ned der de hører hjemme. Måtte den ende opp som et menighetsblad for åpen folkekirke. Jeg oppfordrer alle jeg kjenner å si opp abonnementet!
Jeg oppfordrer sørlandsnyhetene å opprette en side for alle begravelsesbyråer for dødsannonser, da lar det seg gjennomføre å gi den eneste medisin ansatte og eieren av Fædrelands (U)vennen trenger.

Ellers kan jeg på bakgrunn av innsyn i andres forsøk på komme i dialog med fv’n sin redaktør Vidar Udjus, bare si om ham som hva gjelder det liberale venstre. De har valgt å følge (Bjørneboes ) ti bud for dem som vil opp og frem.

1 Det første bud er ganske lett:De som er flest, har alltid rett.

2 Tenk alltid på hva folk vil si.Og ta den sterkestes parti.

3. Og tviler du, så hold deg taustil du ser hvem som får applaus.

4. Tenk nøye ut hva du bør mene.Det kan bli dyrt å stå alene.

5. Følg ingen altfor høye krav.Men si, hva du har fordel av.

6. Si alle hva de gjerne hører.Gå stille gjennom alle dører. (For sannhet bringer sorg og nød,mens daglig løgn gir daglig brød.)

7. Gå aldri oppreist. Snik deg frem.Og gjør deg varm i alle hjem.

8. Husk: Ingen mann kan roses nok. Slik bygger man en venneflokk. (Og i et brødre-paradishar du din beste livspolis.)

9. Av sladder husker du hvert ordtil bruk i neste sjefskontor. (Men ingen taktfull sjel fortelleret ord til ham som ryktet gjelder!)

10. Hvis siste bud blir respektert,da er din fremtid garantert! Følg dristig med i kamp mot troll,-men vis fornuftig måtehold!Skrid tappert frem i livets strid,- én time forut for din tid!