Meny Lukk

Nytt forum for aksjer og investering

Det har kommet et nytt forum for aksjer og investering på aksjesnakk.com. Dersom man ser internasjonalt er det ingen mangel på gode aksjeforum, men, når det gjelder norske aksjeforum har vi dessverre langt færre valgmuligheter.

Nytt forum for norske tradere

Det nye aksjeforumet på aksjesnakk.com er et forum som passer like godt for erfarne tradere og nybegynnere som vil følge med på nyheter, diskusjoner og lære mer om trading. Som nevnt er dette er norsk aksjeforum, så fokuset er selvsagt på Oslo Børs og norske aksjer. Men, finans beveger seg over landegrenser, så det vil være naturlig at det også kan diskuteres trading på utenlandske børser, valuta og internasjonale makronyheter.

Oppslagsverk

Selve nettsiden aksjesnakk.com fungerer som et oppslagsverk, i tillegg til å være et norsk aksjeforum. Siden er drevet av mennesker med lang erfaring fra investering, trading og aksjehandel, og disse vil dele mye av kunnskapen med andre. Derfor finner du veldig mye nyttig informasjon som dekker alt fra tekniske formasjoner og trender, til multippelanalyse og DCF analyser.

Tester av tradingplattformer

Norske tradere bruker i stor grad norske banker og meglerhus til trading. Det er ingen tvil om at dette er gode løsninger, men det finnes også andre løsninger som kan gi flere muligheter for trading på utenlandske børser, lavere priser og for eksempel tilgang til gratis realtidskurser og nyheter. På aksjesnakk.com kan du lese tester av ulike tradingplattformer slik at du kan finne den som gir deg den beste løsningen.