Meny Lukk

Skriv ditt innlegg

Vil du skrive innlegg på vår gjesteblogg? Da har du kommet til riktig sted. Skriv inn din tekst i feltet nedenfor, og vi vil publisere det så raskt som mulig. Merk at vi forbeholder oss retten til å ikke publisere innlegg vi mener er av for lav kvalitet.

Please complete the required fields.
Please select your image(s) to upload.

Hvordan skrive på gjestebloggen

Når du skal skrive en tekst kan du legge inn HTML koder for linker, overskrifter, etc. Vi anbefaler også at du legger ved et bilde som har en størrelse på minst 1200 x 675. For at teksten din skal bli godt synlig på Google anbefaler vi også at du skriver en tekst på 300 ord eller mer.

Dersom du vil skrive gjesteblogg og ikke kan HTML kan du skrive en ren tekst. Vi kan legge til kodene som trengs for å få en fin og oversiktlig tekst med overskrifter. Dersom du vil ha lenker i din tekst kan du bruke *eksempel* for ankerteksten og plassere linken etter dette. Gi også beskjed om du vil ha en dofollow eller nofollow link.

Vi anbefaler også at du legger ved mailadressen din nederst i teksten. Dersom vi har spørsmål om noe i teksten, utformingen eller andre ting vil vi kontakte deg slik at det kan løses så raskt som mulig. Vi vil aldri bruke mailen din til andre ting. Og, vi vil selvsagt aldri oppgi den til andre.

Skriv ditt innlegg

Hvilket tema du vil skrive om er selvsagt helt opp til deg. Men, husk at enkelte ting ikke er lov.

Da er det bare å begynne å skriv på ditt innlegg!